Ενημέρωση για το ψηφιακά υπογεγραμμένο με αριθμό πρωτ. 30865/2024 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ) με Θέμα «Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025».

Προκήρυξη εδώ και εδώ

 


 

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί δελτίο τύπου υπενθύμισης που αφορά στις καταληκτικές προθεσμίες υποβολής της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης και των σχετικών δικαιολογητικών για τη συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό για την εισαγωγή στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, έτους 2024.

Μπορείτε να δείτε το δελτίο τύπου εδώ: https://www.minedu.gov.gr/news/57949-21-03-24-2024

 


 

Προσέλκυση-Επιλογή-Κατανομή Στρατιωτικού Προσωπικού

Δείτε εδώ


 

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 Δείτε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν:
1) στο τηλέφωνο 213215 7895-7896-7897-7898 (Επιτροπές Διενέργειας & Παραλαβής)
2) στο e-mail Πληροφοριών: epdiag@psnet.gr
3) στο e-mail αποστολής δικαιολογητικών: dikaiol@psnet.gr
(ισχύουν από την ημερομηνία έναρξης υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης έως και την ολοκλήρωση
των ΠΚΕ).

 


 

Επιλογή πρακτορείου για εκδρομή στα Ιωάννινα για τις τάξεις Α και Β λυκείου (7-10 Απριλίου 2024)

Η επιλογή πρακτορείου βρίσκεται για την Α λυκείου βρίσκεται εδώ και για την Β λυκείου εδώ.

 


Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘΑ

Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

 


 

Συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για τον εμβολιασμό έναντι της ιλαράς.

Δείτε εδώ

 


 

Σας ενημερώνουμε ότι στο παρακάτω σύνδεσμο σύνδεσμο αναρτήθηκε σχετική υπενθύμιση που αφορά την καταληκτική προθεσμία υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις ΠΚΕ των αστυνομικών σχολών, έτους 2024.

https://www.minedu.gov.gr/news/57761-22-02-24-2024


Η Διευθύντρια
Φιλίππα Μαργιόρα
Μαθηματικός M.Sc

 


 

Επιλογή πρακτορείου για εκδρομή στη Θεσσαλονική για συμμετοχή στο 10ο Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης & Τεχνολογίας ACSTAC Anatolia College Science and Technology Annual Conference (19-21 Απριλίου 2024)

Η επιλογή πρακτορείου βρίσκεται εδώ.


 

Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) [Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Σχολή Ικάρων (ΣΙ)], Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) [Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)], Ακαδημαϊκού Έτους 2024- 25/
Οδηγίες για Προκαταρτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ)

 


ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-01-2024

 


 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2023-24

 



Ενεργοποίηση Επταμελών Επιτροπών για έκδοση Πιστοποιητικού Διαπίστωσης Πάθησης για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

 


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2024 (μαθητές ή απόφοιτοι).-ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ με τη διαδικασία εισαγωγής του Ν. 4559/2018 (ΦΕΚ 142 Α΄) όπως ισχύει (μαθητές ή απόφοιτοι).

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2024

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 2024

ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ Α-Δ ΓΕΛ 2024

Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση ΓΕΛ για 5 ΜΟΥΣΙΚΑ 2024

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΛ Υποψήφιος 2024

ΕΞΕ – 136798 – 2023 – Αίτηση Δήλωση ΓΕΛ 2024 – Έκδοση 1

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2027 (ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2006)

 

28η Οκτωβρίου

Και φέτος,όπως κάθε χρόνο,η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας,γιόρτασε με υπερηφάνεια την γιορτή της Σημαίας.
Το εθνικό σύμβολο των αγώνων του λαού μας για την ελευθερία, την ανεξαρτησία και για τα προαιώνια ιδανικά και αξίες που μας κληροδοτήθηκαν από τους ένδοξους προγόνους μας.
Ο εορτασμός ξεκίνησε με την ανάγνωση του μηνύματος του υπουργού Παιδείας για τον εορτασμό της 28ηςΟκτωβριου.
Ακολούθησε ο ορισμός των παραστατών της σημαίας καθώς και η παράδοση αυτής,από την διευθύντρια μας κ.Μαργιόρα Φιλίππα στον αριστούχο μαθητή της Γ’ Λυκείου.
Στην συνέχεια έγινε η παράδοση Αριστείων,Βραβείων,
Ειδικών επαίνων προσωπικής επίδοσης και φιλαλληλίας για το σχολικό έτος 2022-2023.
Ενώ λίγο αργότερα οι μαθητές παρακολούθησαν την γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές τους με την εποπτεία και επίβλεψη των καθηγητριών κ.κ
Καγιάννη Υπαπαντής και Καστανά Αναστασίας.
Το μήνυμα του φετινού πανηγυρικού εορτασμού που τονίστηκε καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης, ήταν:
“οι ελεύθερες ψυχές,αξίζουν και ελεύθερες πατρίδες”.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την επόμενη ημέρα, 28η Οκτωβρίου, με την παρακολούθηση της επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, την κατάθεση στεφάνων,την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από μαθήτρια του Σχολείου μας,ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση τως μαθητών και μαθητριών όλων των σχολείων του Δήμου μας.
Η εμφάνιση των παιδιών ήταν για μια ακόμα χρονιά εξαιρετική.
Οι μαθητές μας, με την αξιοθαύμαστη εμφάνιση τους την άρτια προετοιμασία τους από τον καθηγητή της φυσικής αγωγής κ. Ξενούλη Κυριάκο, το ήθος, και το παράστημα που επέδειξαν, καταχειροκρότηθηκαν από τους παρευρισκόμενους και μας γέμισαν με συναισθήματα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας για το μέλλον.
Στη συνέχεια στο κινηματοθέατρο “Άρτεμις” σε εκδήλωση που είχε οργανώσει ο Δήμος,βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες για την επιτυχία τους στις ανώτερες και ανώτατες πανεπιστημιακές σχολές της χώρας για το σχολικό έτος 2022-2023.Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 20231030_230142-COLLAGE-1-576x1024.jpg
Με συναισθήματα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας από την μεριά όλων,
γονέων,καθηγητών και μαθητών, έλαβε τέλος και η φετινή εκδήλωση εορτασμού για 83 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα για την παγκόσμια ιστορία και ιδιαίτερα για την Ελλάδα μας.
Μιας ημέρας που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στο πάνθεον των ηρώων το όνομα πολλών συμπατριωτών μας.
Το μήνυμα που στέλνεται πάντα μετά από τέτοιες εκδηλώσεις, σε όλον τον κόσμο,είναι πως
“Ο πόλεμος δεν φέρνει ποτέ λύση στα προβλήματα
Μόνο η γνώση της Ιστορίας είναι ο μέγας δάσκαλος των λαών ,εάν δεν θέλουν να επαναληφθούν οι ίδιες εικόνες φρίκης και αποτροπιασμού”.
Χρόνια πολλά Ελλάδα .
Χρόνια πολλά Έλληνες.

 


 

ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ 2023-24

Αγαπητοί μαθητές , αγαπητοί γονείς

Σας προσκαλούμε και φέτος στις δράσεις Φιλαναγνωσίας που οργανώνει το σχολείο μας.

Για τη φετινή χρονιά επιλέξαμε να διαβάσουμε όλοι μαζί το μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου Ιμαρέτ, Εκδόσεις Ψυχογιός.

Εγγραφείτε στο σχετικό μάθημα στο  eclass (εδώ), όπου θα μοιραζόμαστε σκέψεις και ιδέες από την ανάγνωση του έργου και θα ανακοινώνουμε επιπλέον δράσεις με στόχο τη δημιουργική ανάγνωση πάνω σε λογοτεχνικά έργα.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Την Παρασκευή στις 20/10/2023 και κατόπιν πρόσκλησης από την διευθύντρια μας, κ.Μαργιόρα Φιλίππα, επισκέφθηκε το σχολείο μας ο σύμβουλος των μαθηματικών κ.Κορρές Κωνσταντίνος στα πλαίσια της ενημέρωσης των εκπαιδευτικών για τα Ν.Π.Σ (νέα προγράμματα σπουδών). Η συνάντηση διεξήχθει στο χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου και την παρακολούθησαν οι διδάσκοντες καθηγητές κ.κ Μαργιόρα Φιλίππα, Γρυπάρης Π.,Μαραγκός Ν. και Χατζηβλάστου Κ.. Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 20231025_104415-COLLAGE-769x1024.jpg

Στην συζήτηση που ακολούθησε παρουσιάστηκε ένα μέρος από τα Ν.Π.Σ, η νέα ύλη, οι σύγχρονοι τρόποι προσέγγισης και διδασκαλίας του μαθήματος, ενώ ανταλλάχτηκαν απόψεις και προτάσεις διδασκαλίας σε συγκεκριμένα κεφάλαια που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες και δυσκολίες.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων έγινε ανταλλαγή καλών πρακτικών για την διαθεματική προσέγγιση του μαθήματος με τη συνεργασία και άλλων ειδικοτήτων εκπαιδευτικών και προτάθηκαν παράλληλα νέοι τρόποι σύνδεσης των μαθηματικών από τάξη σε τάξη.

Ο κ.Κορρές με την σειρά του πρότεινε την συμμετοχή στο συνέδριο μαθηματικών στην Ανατολική Αττική και ανανεώθηκε το επιστημονικό ραντεβού για μια εξ αποστάσεως αναλυτική ενημέρωση πάνω στα Ν.Π.Σ και στην νέα ύλη του μαθήματος, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε πως σε νέα επίσκεψη στο σχολείο θα προβεί σε δειγματική διδασκαλία τόσο για την Α τάξη όσο και για την κατεύθυνση.


 

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Παρακάλουνται οι γονείς να δηλώσουν την συναίνεση τους εάν επιθυμούν να ανεβαίνουν στην  ιστοσελίδα του σχολείου μας φωτογραφίες ή βίντεο από τις εκδηλώσεις των παιδιών τους κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024. Το έντυπο θα το βρείτε εδώ και το προσκομίζετε στη διεύθυνση υπογεγραμμένο.


 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ανακοινώνεται το με αριθμό πρωτ. 108610/2023 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ) με Θέμα «Ενημέρωση για νέο τρόπο εισαγωγής σπουδαστών σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2024 και εφεξής»

ΦΕΚ 3927 Β“ – Νέος τρόπος εισαγωγής στα Μουσικά Τμήματα

ΦΕΚ 4805 Β“ – Καθορισμός συντελεστών ΕΒΕ και βαρύτητας Μουσικών Τμημάτων

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΑΡΓΙΟΡΑ ΦΙΛΙΠΠΑ


 

Ανακοινώθηκε η με αριθμ. Φ.253/88954/Α5/2023 (Β’ 5018) υπουργική απόφαση, με την οποία τροποποιείται η υπό στοιχεία Φ.253/128314/Β6 (Β’ 1538) υπουργική απόφαση, ορισμού των Τμημάτων των Πανεπιστημίων, για την εισαγωγή στα οποία απαιτείται εξέταση σε ειδικά μαθήματα ή πρακτικές δοκιμασίες και τα αντίστοιχα ειδικά μαθήματα και πρακτικές δοκιμασίες για κάθε ένα από αυτά.
Σύμφωνα με την εν λόγω τροποποίηση, για τα αγόρια που θα συμμετάσχουν στις πρακτικές δοκιμασίες
στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2024 και εφεξής προκειμένου να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αντικαθίσταται το αγώνισμα του Δρόμου 400μ. Αρρένων με το αγώνισμα του Δρόμου 200μ., με ανάλογη προσαρμογή της αντιστοίχισης των επιδόσεων με τη βαθμολογία.

Επισημαίνεται ότι δεν αλλάζει κάτι ως προς τα αγωνίσματα στα οποία συμμετέχουν τα κορίτσια.

Για την ακριβή αντιστοίχιση επίδοσης και βαθμολογίας των υποψηφίων ανατρέξτε στο σχετικό ΦΕΚ πατόντας εδώ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΑΡΓΙΟΡΑ ΦΙΛΙΠΠΑ


 

Παρασκευή 29/09/2023
 
Ημέρα αθλητισμού.
Θεσμός έγινε εδώ και λίγα χρόνια,τα σχολεία της χώρας μας να τιμούν στην αρχή σχεδόν τη σχολικής χρονιάς,τον αθλητισμό ως αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης παιδείας μας.
Νους υγιής εν σώματι υγιεί“,έλεγαν οι πρόγονοι μας και είχαν δίκιο αφού ο αθλητισμός καλλιεργεί, εκτός από ένα υγιές σώμα, το πνεύμα της ομαδικότητας,της συνεργασίας,της αλληλεγγύης και του αλληλοσεβασμού.
Το σχολείο μας οργάνωσε διάφορες αθλοπαιδιές με βασικό διοργανωτή τον εξαίρετο γυμναστή μας Κυριάκο Ξενούλη που κάτω από την γενική εποπτεία του,σχεδίασε, προγύμνασαι τις ομάδες φροντίζοντας παράλληλα για την ασφάλεια των μαθητών/τριων.
Συγκεκριμένα διεξήχθησαν αγώνες ποδοσφαίρου , καλαθοσφαίρισης, βόλλεϊ, πινγκ πονγκ,ενώ μια άλλη ομάδα μαθητών/τριών επέλεξαν την πεζοπορία στην ευρύτερη περιοχή του τόπου μας.
Και επειδή αθλητισμός σημαίνει και “άθληση ψυχής”,η ομάδα παραδοσιακών χορών του σχολείου μας,κάτω από τη καθοδήγηση και επίβλεψη της καθηγήτριας κ. Καγιάννη Υπαπαντής χόρεψαν και δίδαξαν παραδοσιακούς χορούς,παρασύροντας στην ομάδα τους και πολλούς άλλους μαθητές/τριες και όχι μόνο.
Σημαντική στιγμή για το σχολείο μας όμως ήταν η επίσκεψη του παγκόσμιου πρωταθλητή ξιφασκίας σε αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο 2016, κ.Ντούνη (πληροφορίες εδώ), που εντυπωσίασε τους μαθητές με την απλότητα, την ταπεινότητα και την αμεσότητα της προσωπικότητας του.
Παρουσίασε στα παιδιά το άθλημα της ξιφασκίας και έδωσε έμφαση στη δύναμη της θέλησης και του πνεύματος πάνω στην ύλη, της αγάπης για το όνειρο καθώς και το πόσο σημαντικό είναι όταν κάποιος θέτει στόχους στην ζωή του και αγωνίζεται με πάθος για αυτούς.
Τα παιδιά καταχειροκρότησαν τον παγκόσμιο πρωταθλητή μας και τον πλαισίωσαν με αγάπη και πολύ ενδιαφέρον.
Καταιγισμός ερωτήσεων και αποριών,απαντήθηκαν με υπομονή από τον κ.Ντουνη,ο οποίος εξέφρασε με την σειρά του ευχές για ευόδωση των προσωπικών στόχων όλων των μαθητών.
Το ραντεβού μας με τον παγκόσμιο πρωταθλητή μας, ανανεώθηκε για την επόμενη σχολική χρονιά με επίδειξη ξιφασκίας.
 
Η ημέρα συνεχίστηκε με τα παιδιά να παίζουν σκάκι και τίμησαν την ημέρα με διάφορες αθλοπαιδιές ενώ παντού πέρασε το μήνυμα του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ όχι μόνο στα αγωνιστικά τερέν αλλά ΚΑΙ στην καθημερινή μας ζωή.
 
Και του χρόνου …

 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται Τροποποίηση της υπό στοιχεία Φ.253/128314/Β6/2002 (Β’ 1538) υπουργικής απόφασης σχετικά με τα αγωνίσματα για τους υποψηφίους για εισαγωγή στα ΤΕΦΦΑ, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΑΡΓΙΟΡΑ ΦΙΛΙΠΠΑ


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται το πλήρες πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2024, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Επιπλέον μπορείτε να δείτε το ΦΕΚ 3927 για την εισαγωγή σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών των ΑΕΙ παντώντας εδώ και πληροφορίες για εισαγωγή αθλητών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 παντώντας κλικ εδώ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΑΡΓΙΟΡΑ ΦΙΛΙΠΠΑ

 

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10.30 θα τελεστεί ο αγιασμός για την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς. Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες θα χωριστούν σε τμήματα, θα δοθούν τα βιβλία, γι΄αυτό θα πρέπει οι μαθητές/τριες να έχουν μαζί τους τσάντες για τη μεταφορά τους. Επίσης θα δοθεί πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Σας ευχόμαστε καλή νέα σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  A΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Αγαπητοί κηδεμόνες,
 
Σας ενημερώνουμε ότι για την ολοκλήρωση της εγγραφής του παιδιού σας  στην Α΄ Λυκείου είναι απαραίτητο να προσέλθετε στο 1ο ΓΕΛ Μαρκοπούλου από ΔΕΥΤΕΡΑ 4/9/23 έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  8/9/ 23   8.30πμ-2μμ
έχοντας μαζί σας

1.Φωτοτυπία της ταυτότητας του μαθητή/ μαθήτριας. 

2.Το έντυπο με τα στοιχεία του μαθητή/μαθήτριας και των κηδεμόνων 
του. Πατήστε εδώ.

3.Επικαιροποιημένο από γιατρό ατομικό δελτίο υγείας μαθητή/ μαθήτριας 
(ΑΔΥΜ). Πατήστε εδώ.

Σημείωση
  Σε όσους μαθητές δεν προσκομίσουν εγκαίρως το ΑΔΥΜ  θα καταχωρίζονται απουσίες στο μάθημα της γυμναστικής.

  Επιπλέον και μόνο για μαθητές /μαθήτριες χωρίς ταυτότητα ή Πιστοποιητικό γέννησης(πχ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ)

 

4. Επίσημη μετάφραση οικογενειακών στοιχείων


5.Υπεύθυνη δήλωση που να αναγράφεται το επώνυμό της μητέρας με ελληνικούς χαρακτήρες Πατήστε εδώ.


Σημείωση
Παρακαλούμε να προσέρχεστε με το πλήρες πακέτο των δικαιολογητικών. Σε διαφορετική περίπτωση το σχολείο δεν θα παραλαμβάνει κανένα από τα  όποια δικαιολογητικά προσκομίζονται.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΑΡΓΙΟΡΑ ΦΙΛΙΠΠΑ

 

 

 

Αρχεία με τους επιτυχόντες:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ 3 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 19003
Tηλέφωνο: 2299025858
Fax: 2299025858 Email: mail@lyk-markop.att.sch.gr
Σχολικό έτος: 2022-2023
Ημερομηνία: 28/06/2023



Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2023-24, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-segeniko-kai-epaggelmatiko-lukeio , συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την28η Ιουνίου 2023 και ώρα 07:00 έως και την 07η Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59.

Η Διευθύντρια
Μαργιόρα Φιλίππα